album

Ku ke ti moj ajshe (Lİve)

9 songs (22 minutes) Released on 1 July 2017
1
Ku ke ti moj ajshe (Live)
2:00
2
Q'ka m'ka syri (Live)
1:48
3
Hajde luj qyqek (Live)
2:20
4
Oj dada sale (Live)
3:26
5
Rrang e dang tepsi moj nane (Live)
1:57
6
Martesa (Live)
3:03
7
Me lule t'bukura (Live)
3:03
8
Me mire me ty dhe fukara (Live)
2:02
9
Dashurova syte e bukur (Live)
3:20