album

Nga melosi burimorë kërçovarë

13 songs (1 hour and 3 minutes) Released on 15 October 2019
1
Bylygbashi
Vellezerit Dervishi
4:19
2
Lum e lum (luto fukaraja)
Vellezerit Dervishi
7:11
3
Shtat bilbilat
Vellezerit Dervishi
3:30
4
Vaj zamani
Vellezerit Dervishi
6:49
5
Motra me 9 vllezer
Vellezerit Dervishi
9:13
6
Jalla u shemsh moj shkoder
Vellezerit Dervishi
5:49
7
Karaxhat e zi
Vellezerit Dervishi
7:16
8
I tha vasha nanes vete
Vellezerit Dervishi
3:25
9
Kur do boesh nuse
Vellezerit Dervishi
3:44
10
Se prej prishtine
Vellezerit Dervishi
3:56
11
Kenon bylbyli ne zabel
Vellezerit Dervishi
2:27
12
Moj e mira
Vellezerit Dervishi
3:42
13
Melodi me kavaj (feat. Rizvan Sinani Dhe Sallah Shabani)
Vellezerit Dervishi feat. Rizvan Sinani Dhe Sallah Shabani
2:30