album

Album Kalangkang

12 songs (55 minutes) Released on 1 January 2019
1
Rame Rame
4:09
2
Sorban Palid
4:39
3
Borondong Garing
4:41
4
Es Lilin
4:51
5
Ka Bulan
4:32
6
Tisaprak
4:09
7
Mojang Priangan
4:20
8
Anjeun
4:58
9
Potret Manehna
4:43
10
Kalangkang
6:59
11
Peuyeum Bandung
3:41
12
Ngalamun
4:13