Secta
Album

Класа

Secta

20 SONGS • 59 MINUTES • MAY 27 2019

1
Входно ниво
E
02:40
2
Ежедневие
E
03:34
3
Сън
E
03:58
4
Контролно
E
02:33
5
Живот
E
03:31
6
Психо (feat. ПРИМ)
E
02:50
7
Пейпър ( feat. Н.Котич)
E
02:29
8
Леш 2
E
03:56
9
Скочи
E
02:53
10
Голямо междучасие
E
00:42
11
От 0 до някъде
E
03:16
12
Уагуан (feat. Чибук)
E
03:14
13
Бестселър
E
03:40
14
Последно предупреждение
E
02:06
15
Казах не (feat. Симбад)
E
03:13
16
Праймтайм
E
03:14
17
Класно (feat. МБТ)
E
03:02
18
Отличен 6
E
02:34
19
Равносметка
E
03:12
20
Изходно ниво
E
02:37
Shadow Lab.

0:00